Lars Ingemann

Lars Ingemann

Formand og Stifter

Lars har arbejdet med traumatiserede mennesker de seneste 10 år, og er ved at færdiggøre en diplom i psykologi. Igennem sit arbejde har Lars fået stort kendskab til området vedr. ofre/forurettede for forbrydelser og ulykker og har i den forbindelse fået stor interesse for at hjælpe mennesker videre i livet.

Mette Nørgaard

Mette Nørgaard

Næstformand, Stifter og Daglig Leder af OfferForum

Daglig leder af OfferForum samt foredragsholder. Som tidligere røverioffer har Mette fået en stor indsigt i de reaktioner og eftervirkninger ofre kan få efterfølgende, og derfor også en indsigt i de behov der måtte komme i kølvandet på en forbrydelse eller voldsom hændelse.

Julie Astrid Galsgaard

Julie Astrid Galsgaard

Psykolog samt blogger

Cand.Psych med speciale i traumepsykologi. Julie-Astrid har via studiet stor indsigt i Konfliktråd og gennem sit tidligere arbejde med torturofre i DIGNITY og sit nuværende arbejde med krigsveteraner i Forsvaret, har hun fået stort kendskab til mange aspekter indenfor den psykologiske verden. I 2014 var hun sammen med Lars Ingemann, på vegne af OfferForum.dk, stifter og facilitator af NetværksForum – et mødested for ofre, hvor hun nu fungerer som den overordnede mødeleder. Udover at sidde i bestyrelsen er Julie-Astrid blogger på OfferForum.dk.

Vedtægter for OfferForum
Peter Ingemann

Peter Ingemann

Bestyrelsesmedlem

Ansat som Global IT Architect i Chr. Hansen A/S. Uddannet Cand.ling.merc.comm ved Copenhagen Business School og tidligere aktiv i lokalpolitik, bl.a. som medlem af Bestyrelsen og Formand for aktivitets- og kampagneudvalg. De sidste 8 år har Peter endvidere fungeret som domsmand ved Retten i Glostrup.

Rikke Guldager

Rikke Guldager

Bestyrelsesmedlem

Uddannet Pædagog og kandidat i pædagogisk sociologi og pt. i gang med en diplomuddannelse i psykologi. Rikke har arbejdet på specialbørnehjem, i vuggestue og som børnehaveklasseleder. Rikke har i øvrigt siden 2009 været frivillig i Danners krisecenter, hvor hun rådgiver voldsramte kvinder og pårørende. Her har Rikke opbygget solid erfaring og netværk, der er relevant for arbejdet i Offerforum.dk

Ulrik Uhrenfeldt Andersen

Ulrik Uhrenfeldt Andersen

Bestyrelsesmedlem

Cand. Merc. fra CBS og Administrerende Direktør i et større rederi. Ulrik har tidligere været ansat hos A.P. Moller-Maersk. Ulriks ansvarsområde er primært fundraising og virksomhedskontakt.