Offerforum er drevet af ildsjæle og frivillige

Vil du være med?

Hvis ikke der var frivillige, var der intet Offerforum.dk. Derfor er frivillige højt værdsat hos os.

Vi bruger vores frivillige ildsjæle til flere forskellige ting. Bl.a. har vi afholdt en landsuddelingsdag hvor alle vores frivillige rundt om i landet stod klar med flyers, plakater og det gode budskab.

Derudover kan vi have brug for frivillige til at være ansvarlig for/koordinere projekter. På Facebook har vi en frivillig gruppe, så vi altid kan dele information og/eller samle de frivillige til events etc.

Vores frivillig liste

Kunne du tænke dig at komme på vores frivillig liste, så send os en mail med dit navn, telefonnummer  og dine tanker omkring hvad du kan bidrage med (specielle kompetencer, uddeling/udbredelse af kendskab, osv.). Vi vil da føje dig til vores gruppe på facebook.

Udover vores netværk af frivillige søger vi også nogle gange frivillige til specifikke projekter. Dem ser du herunder. Send os gerne en mail eller kontakt Mette på telefonnummer 2064 4450, hvis du eller nogen du kender kunne være interesseret.

Søges lige nu:

 • Fundraiser søges - OBS! Mulighed for lønnet stilling

  OfferForum.dk er en organisation i udvikling, og forude ligger der mange spændende muligheder for at udvide vores aktiviteter og kendskabet til vores koncept, således vi kan hjælpe endnu flere mennesker i Danmark, end vi allerede gør.

  Til dette har vi løbende brug for økonomisk støtte – Både til nye konkrete projekter samt til vedligeholdelse af allerede iværksatte tiltag.

  Derfor søger vi en fundraiser, som kan varetage denne kontakt til fonde og virksomheder, med henblik på at søge støtte og donationer til organisationen.

  ❋❋ HVEM ER DU? ❋❋

  Vi søger en person, som er velformuleret og som kan overskue/gennemskue formelle skrivelser fra offentlige institutioner. Du er måske under uddannelse/uddannet indenfor kommunikation eller anden kommunikativ retning, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med lignende arbejde, men det er ikke et krav.
  Derudover skal du være engageret i og brænde for, at ville hjælpe andre mennesker. Det er nemlig det vi gør i OfferForum.dk

  Stillingen som fundraiser vil blive aflønnet i forhold til støtten der tilfalder organisationen. Kontrakt udfærdiges.

  Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så skriv til os på kontakt@invicto.dk, via vores Facebookside eller på tlf. 2064 4450.