Min søn blev kørt ned, er hjerneskadet og er delvis lam‏

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1251 Svar

  Anonym

  Hej,

  Jeg er pårørende, far, til en voksen dreng der er blevet offer for en ulykke for en del år siden, helt nøjagtigt, syv år og 9 måneder.

  Ulykken skyldtes et motorstop på motorvejen, hvor min søn efter at have fået gang i motoren er på vej ind i vognen, der står i nødsporet. Samtidig kommer der en bilist der rammes af et insulinchok, mister herredømmet og kører ind i min søn. Hans liv ændres for altid, mit/vores, min hustru, ændres for altid.

  Jeg syntes at systemet fungerer fantastisk i en situation som denne, min søn bliver indlagt på intensiv afdeling på Glostrup Hospital, hvor de kæmper for hans liv.
  Vi bliver kontaktet af hospitalets socialrådgiver der yder en utrolig hjælp, om hvem der skal kontaktes, arbejdsgiver, forsikring og hvad ved jeg. Senere overflyttes vores søn til Hvidovre, der er specialister i behandling af hjerneskade patienter, og efter flere måneder overflyttes sønnen til Dianalund for videre rehabilitering.
  På Dianalund går det op for os, at vi har været ret privilegeret indtil nu, vi har ramt de rette kontakter inden for vores Amt, der virkelig følger op og arbejder for vores søn. Desværre kan man ikke sige det samme om vores søns kommune, den glimrer ved sit fravær omkring møder og beslutninger for sønnens fremtid.
  Vi oplever gennem møder med andre pårørende, at vi har været heldige, måske også at vi har de nødvendige ressourcer til at få gennemført de tiltag der skal til, for at få skabt et rimeligt liv for sønnen.

  I dag, 7 år og 9 måneder efter ulykken, hvor min eks. hustru og os/min hustru, har delt tiden i faste rutiner med besøg og aktiviteter med vores søn imellem os, har dette naturligvis påvirket vores liv og vores hverdag, alt skal planlægges, og det kommer nok til at ske udi al fremtid.
  I forbindelse med finanskrisen, kan vi se hvorledes alle ressourcer og tilbud skæres væk, hvilket kræver endnu mere tid og kræfter af de pårørende, både i kamp mod det offentlige og samtidig sikre, at ens søn/kære får den bedste behandling der kan skaffes.

  Jeg er personlig meget bekymret for, hvorledes det skal gå vores søn i fremtiden, idet vi jo ikke bliver yngre og har de samme kræfter til at kæmpe mod de beskæringer, kommuner og offentlige instanser påfører det sociale område.
  Det kan holde mig vågen om natten.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: Min søn blev kørt ned, er hjerneskadet og er delvis lam‏
Dine informationer: