Om Invicto

Et trygt sted hvor mennesker der er påvirket af enten forbrydelser eller voldsomme hændelser, kan få den hjælp de har brug for.

Hos Invicto skaber vi rammerne for at mennesker som enten har været udsat for forbrydelser, udsat for en voldsom hændelse, eller på anden vis er påvirket af oplevelser i deres liv, kan møde andre der har været/er igennem en lignende oplevelse

Dette gør vi igennem vores forum.

Har man ekpsempelvis været udsat for en traumatisk oplevelse, kan man ofte sidde med en følelse af at være alene omkring det man går igennem. Derfor kan det være enormt helende og det kan være en stor støtte at dele sine oplevelser med andre, der direkte kan relatere til de følelser og oplevelser man har.

Vi guider dig

Vi har et godt og bredt samarbejde med en masse gode organisationer såsom Hjælp Voldsofre, Offerrådgivningen, Landsforeningen Spor, Dansk Stalking Center og mange andre. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den bedste hjælp til lige præcis den situation du står i.

Læs mere om de enkelte organisationer her.

Har du spørgsmål?

Ofte kan der efter man har været udsat for en forbrydelse, dukke spørgsmål op. Hvadenten det er omkring sygedagpenge, erstatningskrav eller andre juridiske og/eller psykologiske spørgsmål, sidder et team af fagpersoner klar til at besvare disse spørgsmål i vores brevkasse. Dette kan du gøre helt anonymt.

Lars Ingemann

Stifter og Formand

Jeg har flere gange oplevet, at mennesker finder den bedste trøst, fra nogen som har prøvet det samme som dem selv.

Jeg tænker, at hvis man kan gøre dette tilgængeligt på en simpel måde, vil man kunne hjælpe virkelig mange til at kunne hjælpe hinanden.
Jeg mener omstændighederne for dette er opnået her hos Invicto.

Mette Nørgaard

Stifter og næstformand

Det der motiverer mig til at hjælpe andre ofre, er at jeg i 2011 selv var udsat for et røveri på gaden.

Jeg kæmpede meget med om jeg – og mine reaktioner efter røveriet – var ‘normale’ eller ej. Jeg havde hele tiden mig selv mistænkt for at over reagere, eller for at være tæt på at blive skør. Jeg kan huske jeg ledte som en sindssyg på nettet efter andre som måske havde det som mig, så jeg kunne finde noget logik i galskaben.

Jeg håber jeg ved hjælp af mit arbejde hos Invicto, kan tilbyde en udstrakt hånd til andre som har været udsat for en forbrydelse.

Julie Astrid Galsgaard

Psykolog og blogger hos Invicto

Jeg er psykolog med særlig kendskab til psykotraumatologi og viktimologi på såvel et teoretisk som praktisk plan.

I mine indlæg på Invicto.dk forsøger jeg fra en psykologifaglig vinkel at kaste lys på nogle af de temaer, som bl.a. viser sig i ofrenes samtaler på Forummet. Herved håber jeg på at skabe lidt klarhed over hvilke mekanismer, der kan være i spil i ofrets psyke og adfærd i tiden under og efter forbrydelsen og i mødet med omgivelserne.

Invictos bestyrelse
Invictos Vedtægter
Støt Invicto